Hej!
Söndagen den 8 november ordnade ULKK en inofficiell utställning (Mårtenutställningen) i Enköpings ridhus för valpar.
Vi hade ingen hund anmäld eftersom det var bara valpar, och jag var med och jobbade där, hoppas på nästa år för då kanske det blir Veteraner också. Hela utställningen flöt på mycket bra, så allt var klart ca 16,00.

350 valpar var anmälda. BIS blev en PERRO DE AQVA ESPANOL ägare Pia Hedfors Harbo.
Borderterrier var det 4 st anmälda BIR BIG 3 blev Singoalla ägare Eva Ekholm Stockholm.
Irländsk Varghund var det 4 st anmälda men det kom bara en och det var Casonidas Sonatina som blev utan HP så det blev ingen bild.

Nu ser vi fram mot nästa utmaning Stora Stockholm!!
Hoppas vi ses där!

Jörgen.

Hej !
I helgen som var tog vi en liten semestertripp till Åland (Eckerö) med hundutställning Lördag & Söndag, DOG SHOW Internationell hundutställning Eckeröhallen.
Vi åkte från Grisslehamn Fredag kl 10,00, kom till stugan 13,30 Finsk tid När allt var in plockat i stugan blev det en långpromenad med hundarna. Efter maten gick vi ner till vattnet ca 100 m från stugan och knäppte lite kort på hundarna, gumman kom också med på några kort.

Skall väl skriva lite om utställningen också, Manne ställdes som veteran på Lördag han fick en 1a så då var det sluttävlat för Manne, domare var Svante Frisk.

Söndag ställde vi Elvis där dömde Arne Foss Norge, Elvis blev BH-2 Cert R Cacib och FINUCH. Sen var det fullfart ner till färjan som har avgång 13,30 Finsk tid.
Ja en mycket trevlig helg med ett mycket fint väder, mysig stuga och inte minst en mycket lyckad utställning med ett FINUCH på Elvis.
Lägger ut lite kort från stugan och vattnet med hundarna.
Ha det!/Anneli & Jörgen.2009-09-27 Elvis blev Bästa Hanhund-2 och Finsk Champion idag på Åland!

2009-09-06
Elvis fick Cert blev Champion och BIM på SKK i Högbobruk på lördagen! På Vinthunden på söndagen blev han BH-2!

2009-08-13 Hej!
Ja nu var det ett bra tag sen vi uppdaterade sidan! Tack alla ni som mailar och tycker att vi är dåliga på att uppdatera sidan, ska försöka bättra oss.
Utställningar har det inte blivit många av i sommar. Vi åkte upp till Svenstavik och ställde Elvis med blandad framgång, BH 4 på SKK utställning på Söndagen.
Vi åkte upp redan på torsdagen, en liten semester tripp samtidigt. Husvagnen ställde vi i Åsarna. Åsarnas Skicenter ett helt underbart ställe att campa på. Det fanns skidspår och skoterleder i hur många mil som helst att gå med hundarna.
Det fanns en stig dom kallade KÄRLEKSSTIGEN, den gillade inte Anneli att gå , men det var en upplevelse att gå den för det var en smal stig utmed Ljungan med smala spångar och branta slänter ner mot Ljungan (se bilder).
I restaurangen hade dom en mycket rolig pizzameny som bestod av pizzor som heter Wassbergare, Guldmedalj, Bakhalt och en som heter Målgång som vi åt, det var en mycket god pizza.

Framöver har vi planerat in att åka till Vallentuna och Högbo Bruk, och naturligtvis skall vi åka till Knivsta och ställa på Ostkanten. Kvällen före Ostkanten hoppas vi att det kommer finfrämmande från Enånger ner och sover över.
Hoppas att ni alla har haft en fin sommar!
Hälsningar Anneli & Jörgen.2009-06-21 Hej!
Midsommar firande och hundutställning i Gränna.
Vi firade midsommar i Gränna i år, vädret var lite varierande med regn och blåst. Midsommarafton började med att fin trimma hundarna, efter det blev det sill lunch med nubbe. På kvällen var det grillning och gitarr spel med allsång av Joel vid gitarren och Patrik Karlén sång.

Om utställningen Svenska Irländsk Varghundklubbens inofficiella Stora Special.
Domare Barara Strzalkowska Polen
Ett 50 tal varghundar kom till utställningen i Gränna. Elvis började dagen med att bli BH-4.
När sedan Best in Show började med de 5 bästa hanar och de 5 bästa tikarna för dagen, av de 10 hundarna placerade domaren Elvis som BIS-R. En placering som vi gläds med Elvis.
Kommentarer hördes att vissa inte gillade att Elvis placerades som BIS-R. Men det får stå för dom! Vi skäms inte över Elvis fina BIS placering. Det var DOMAREN som placerade hundarna.
Ett stort tack till L-G för att du visade Elvis åt oss, och ett otroligt jobb du gjorde under helgen till en helt underbar utställning.
/Anneli & Jörgen.

Nya bilder på våra bordrar»

Läderloppet 2009-06-06
I lördags var det dags för årets läderlopp i Tärnsjö! Det är en triahton tävling,dom börjar med att cykla 15 km sedan paddla kanot 2 km och avsluta med löpning 12 km. Det är en riktig folkfest med över 1000 åskådare som hejar på längs banan.

I årets mix klass startade vår dotter Camilla tillsammans med pojkvännen Alex och sonen Michael med flickvännen Kristin, Camilla och Alex slutade på en hedrande åttonde plats av cirka 40 startande i klassen. Micke och Kristin kom lite längre ner i resultat listan.SKK INT Österbybruk 2009-05-24. Domare Cristian Stavarache Rumänien 5+6.

BIR och BIM Österbybruk
BIR CACIB SUCH Greirish Urbane   BIM Cert CACIB Kråksångens Pastorska

BIR Veteran Österbybruk
Bästa Veteran HP Such Ala Memoria Di Phillippo´s Aphrodite.

2009-05-19 Hej!
Nu har serien i motorcross dragit i gång, i lördags kördes första tävlingen i Östhammar. Det började riktigt bra för grabbarna, efter lördagens tre heat låg laget på en fin tredje plats av elva lag.
Några bilder på sonen Micke när han är ute och gasar, men han gasade alldeles för dåligt för att få några blommor av flickvännen Kristin som var dagens "kranskulla".

På lördag ställer vi Jacken i Österbybruk. Bilder från utställningen kommer i början av nästa vecka.
Vi hörs då/Jörgen.090507 Välkommen till vår nyhetssida!
Först vill vi tacka vår webmaster "Leni", Kennel Hellas, för att du vill hjälpa oss med hemsidan. Stort Tack "Leni"!
Nu börjar det närma sig Österby utställningen,det kommer att bli en hektisk helg som börjar redan den 21/5 med packning av allt material som skall ut till Österbybruk. Fredag morgon 7.00 börjar vi bygga ringar sätta upp alla domartält och allt annat som skall vara i ordning till Lördagen och Söndagens utställning. Det är över 3500 hundar anmälda, inte dåligt.
Som Varghunds älskare tycker jag att det var roligt att det är så mycket Varghundar anmälda i år. Jag får försöka övertala vår kommissarie Göte Olofsson så man får smita ner till ringen och se bedömningen, ska försöka ta lite kort som jag lägger ut på hemsidan.

Den 21/5 ordnar Kennel Bombax en Bombax dag vid Högbo bruk med utställning och pälsvård mm, mycket trevligt intiativ av C-G & Monica Stafberg. Synd att vi inte kan vara med och visa våra två Bombax hundar Jack & Jerry.

Missar också Michael vår sons deltagande i SM Enduro tävlingen Hammarby Pokalen den 23/5. Helgen 16 och 17/5 då tänker jag följa med på serie Cross i Östhammar och Södertälje.
Kameran är ofta med i bilen och på jobbet kommer att lägga ut lite blandade bilder på hundar natur mm på sidan. Hoppas vi ses i Österbybruk!

/Jörgen